Restaurant De Wereldbol.

Deze verkoop video toont Restaurant De Wereldbol dat ligt op een prachtige locatie langs het water op het KNSM-eiland in Amsterdam. Een heerlijk zonovergoten terras voor de deur, een buurt met veel tweeverdieners, kortom de ideale plek voor een kwaliteitszaak!

De eigenaresse kon wegens de combinatie privé/werk dit fantastische restaurant niet voortzetten, maar wilde heel graag persoonlijk haar beleving vertellen over wat het betekent om een restaurant op te zetten én succesvol te maken.

Video2Web heeft haar daarbij geassisteerd. Met advies, een op maat geschreven scenario, en de filmopnamen is deze verkoopvideo geproduceerd.

De promotiefilm over restaurant De Wereldbol laat u kennismaken met de kwaliteit die Video2Web u gaat garanderen.

Wilt u uw zaak verkopen? Video2Web maakt een opvallend sympathieke promo voor ieder budget. Informeer nu naar de mogelijkheden!

 

Verkoop video voor zaak of onroerend goed.

Uw zaak of onroerend goed aanbieden via een verkoop video, met een persoonlijke bijdrage? Video2Web maakt video’s naar uw wens, die u kunt delen op websites, verkoop sites, in een vlog, of gewoon direct aan uw contacten. Zoals deze video die wij maakten voor de verkoop van Restaurant de Wereldbol.

 

Video2Web Videoproducties.

Het team van Video2Web bestaat uit Anja Robertus en Geert van Tol. Beiden hebben hun sporen verdiend in de professionele fotografie, en hebben zich sinds een aantal jaren verenigd om volwaardige, hoogkwalitatieve promotievideo’s te maken. Daarbij maken ze gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen, zoals een schouderstatief, drone-opnamen, en de beste videoapparatuur.

Zij gaan met u in gesprek en schrijven op basis van uw wensen een scenario, dat vervolgens aan u ter beoordeling wordt voorgelegd. De opnamen voor de videoproductie worden met u nauw afgestemd, omdat we weten dat uw tijd kostbaar is en praktisch ingepland moet worden. Het uiteindelijke productieresultaat zal ter goedkeuring met u doorgenomen worden, om te zorgen dat ú en ons team volledig achter de uiteindelijke videoproductie staan.

Anja Robertus is, naast één van de drijvende krachten achter Video2Web, al 24 jaar professioneel fotograaf voor diverse landelijke bladen, professioneel docent op diverse fotografie cursussen, en docent begeleider op fotografiereizen in Marokko, Spanje, Sri Lanka, en Nepal.

Geert van Tol is reeds tijdens zijn opleiding Fotografie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als zelfstandig fotograaf aan de slag gegaan. Hij heeft veel voor publieks- en vaktijdschriften gewerkt. Specialisaties zijn vooral portret-  en evenementenfotografie, maar ook doet hij regelmatig mode- bedrijfs- en produktfotografie. Ook gaf hij les aan diverse scholen en kunstinstituten en geeft hij stadsrondwandelingen gecombineerd met fotoworkshops.

Sinds 2015 is hij met Anja Robertus videoproduktie bedrijf Video2Web begonnen, een all-round produktiebedrijf van korte films voor internet.