Een sfeerimpressie van de Marokko fotoreis georganiseerd door LiAN fotografiereizen.

Fotograferen

U fotografeert graag, maar u heeft het idee dat de foto’s beter kunnen. Onderwerp, belichting, compositie, en scherptediepte; het zijn begrippen waar u vertrouwd mee bent, en die nét dat beetje meer aandacht behoeven om uw foto’s nog mooier te maken. Nóg beter overdacht, de juiste focus, die vervelende objecten die er niet toe doen buiten beeld latend, en daarmee foto’s creëren die meer tot de verbeelding spreken. Bij het zien van deze foto’s waant u zich weer in dezelfde situatie.

Sfeerimpressie

Heeft u altijd al betere foto’s willen leren maken? Wat is er leuker om dat te combineren met een reis op locaties die zeer fotogeniek zijn? Zoals bijvoorbeeld onze reis naar Marokko die wij aanbieden.

Fotografie docent Anja Robertus en reisleider Mariëtte van Beek nemen u mee naar de mooiste plekken in o.a. Marrakech, de Draa vallei en de Sahara woestijn. Kijk voor een goede sfeerimpressie eens naar de foto’s op deze site. Gemaakt door Anja Robertus, met haar 24 jaar ervaring als professioneel fotograaf en aanstekelijk enthousiasme dé persoon om u de fijne kneepjes van het fotografie vak aan te leren. Bekijk de arrangementen die Mariëtte van Beek voor u heeft samengesteld, en waan u al in één van de sfeervolle riads die de reis rijk is.

Interesse?

Anja en Mariëtte hebben hun uiterste best gedaan om op het gebied van fotografie en reizen het beste te laten samenkomen.

De geselecteerde fotolocaties zijn met zorg uitgekozen om de composities volledig tot hun recht te laten komen, en u door de verschillende stappen heen te helpen om uw foto het gewenste resultaat te laten zijn.

Deze fotografiereis is voor iedereen, zowel (semi) professionele fotografen, als mensen die fotograferen als hobby hebben. De enige voorwaarde is: als je maar van fotografie en reizen  houdt.