Promotiefilm voor Myranda van Leeuwen

Deze promotiefilm geeft, op verzoek, een platform voor Myranda van Leeuwen om haar kennis, jarenlange ervaring, opgebouwde competenties persoonlijk aan u te vertellen. Ze is gastvrouw (op dit moment met haar eigen restaurant, zie de video over Restaurant de Wereldbol), personal assistant, teamleider, spin in het web, en organisator.

Met deze persoonlijke promotiefilm wil ze zichzelf op een originele manier aan u voorstellen. Met natuurlijk als doel dat ze opvalt in het grote aanbod, en dat u voor haar kiest om een evenement te organiseren, te hosten, of van haar adviezen gebruik te maken.

 

Wilt u haar bereiken? Stuur Myranda dan een mail naar mjvleeuwen@gmail.com

 

Video2Web heeft bij haar verzoek voor een persoonlijke promo geassisteerd. Met advies, een op maat geschreven scenario, en het maken van de filmopnamen is deze reportage geproduceerd.

 

Deze promo met het persoonlijke verhaal van, en door, Myranda van Leeuwen laat u kennismaken met de kwaliteit die Video2Web u gaat garanderen.

Wilt u uw product of evenement bekendmaken of er een  reportage over maken? Video2Web maakt een opvallend sympathieke promo voor ieder budget. Informeer nu naar de mogelijkheden!

 

Promotievideo voor uzelf of anderen

Wilt u uzelf of iemand anders onder brede aandacht brengen via een promotievideo of promotiefilm, en daar een persoonlijke bijdrage aan leveren? Video2Web maakt video- en filmproducties naar uw wens, die u kunt delen op websites, verkoop sites, in een vlog, of gewoon direct aan uw contacten. Zoals deze promotievideo die wij maakten voor Myranda van Leeuwen.

 

Video2Web Videoproducties

Het team van Video2Web bestaat uit Anja Robertus en Geert van Tol. Beiden hebben hun sporen verdiend in de professionele fotografie, en hebben zich sinds een aantal jaren verenigd om volwaardige, hoogkwalitatieve promotievideo’s te maken. Daarbij maken ze gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen, zoals een schouderstatief, drone-opnamen, en de beste videoapparatuur.

Zij gaan met u in gesprek en schrijven op basis van uw wensen een scenario, dat vervolgens aan u ter beoordeling wordt voorgelegd. De opnamen voor de videoproductie worden met u nauw afgestemd, omdat we weten dat uw tijd kostbaar is en praktisch ingepland moet worden. Het uiteindelijke productieresultaat zal ter goedkeuring met u doorgenomen worden, om te zorgen dat ú en ons team volledig achter de uiteindelijke videoproductie staan.

 

Anja Robertus is, naast één van de drijvende krachten achter Video2Web, al 24 jaar professioneel fotograaf voor diverse landelijke bladen, professioneel docent op diverse fotografie cursussen, en docent begeleider op fotografiereizen in Marokko, Spanje, Sri Lanka, en Nepal.

 

Geert van Tol is reeds tijdens zijn opleiding Fotografie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als zelfstandig fotograaf aan de slag gegaan. Hij heeft veel voor publieks- en vaktijdschriften gewerkt. Specialisaties zijn vooral portret-  en evenementenfotografie, maar ook doet hij regelmatig mode- bedrijfs- en produktfotografie. Ook gaf hij les aan diverse scholen en kunstinstituten en geeft hij stadsrondwandelingen gecombineerd met fotoworkshops.

 

Sinds 2015 is hij met Anja Robertus videoproduktie bedrijf Video2Web begonnen, een all-round produktiebedrijf van korte films voor internet.