Amsterdam Real Estate (ARE) verzocht Video2Web een video te maken, die een drie-delig doel moest hebben: De film moet vertoond worden op haar website, hij moet in de etalage op een monitor aandacht van de passanten trekken, en er moest een korte versie als bioscoop commercial gemaakt worden. En dit alles tegen een scherp budget.

Hieronder de tekst van de Voice-over:

Wat kan Amsterdam Real Estate voor u betekenen?

Amsterdam is booming. En zo ook de Amsterdamse woningmarkt. Bent u eigenaar van meerdere panden in het aantrekkelijke Amsterdam en wilt u beleggen? Een vertrouwde, deskundige makelaar voor verhuur en beheer is dan noodzakelijk.

Amsterdam Real Estate is makelaar, beheerder en consultant voor beleggers. Uw panden zijn bij ons in goede handen. Met gegarandeerde opbrengst.

Studio, penthouse, souterrain, appartement, loft, loods … Wij ondersteunen u bij het gehele traject rondom de verhuur van uw panden. Amsterdam Real Estate is dus een one-stop-shop voor u als belegger. Dat betekent dat overal voor wordt gezorgd zonder dat u er ook maar een nacht wakker van ligt. Met onze up-to-date kennis en uitgebreide ervaring brengen wij uw panden binnen twee weken op de markt. Uw opbrengst is gegarandeerd hoog omdat wij goed voor uw eigendom èn voor uw huurders zorgen. Uw panden zijn altijd in goede staat en continu verhuurd. Schade lossen we op zonder extra kosten voor u.

Amsterdam Real Estate zorgt voor alle promotie en neemt deze kosten voor haar rekening. Wilt u uw panden naar een hoger kwaliteitsniveau tillen, dan ondersteunen wij u bij de renovatie. Eén belletje en wij coördineren alle werkzaamheden. Snel en efficiënt. Een rustig gevoel.

AANBIEDING: Het eerste jaar bieden wij u een full management contract zonder kosten voor u. An offer you can’t refuse.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

ARE
Amsterdam Real Estate Ltd
Jan Evertsenstraat 81
1057 BR Amsterdam
T: +31(0)20 689 44 50
M: +31(0)63 368 60 35
E: info@estateamsterdam.nl
W: www.estateamsterdam.nl