Trailrunning in de Ardennen

Loopwijzer organiseert Trailrunning trainingskampen in de Ardennen!

Voor een fantastische ervaring in de natuur, lekker eten en drinken, en je leert veel over looptechniek. Niet bedoeld voor lopers die in hun comfortzone willen blijven!

In de Ardennen, langs (en soms in!) het prachtige riviertje De Ourte, bestaat hier een kans om je rennend vermogen uit te bouwen, in een prachtige heuvelachtige omgeving die je in Nederland niet gauw tegenkomt , onder deskundige begeleiding.

De instructeur beoordeelt jouw looptechniek door middel van een video, en geeft (naast de nodige complimenten) een aantal tips om je techniek aan te passen. Deze worden direct de volgende dag beoefend, waarop je ze in praktijk kunt brengen tijdens één van de mooie trails die je gaat lopen.

De trainingskampen bestaan dagelijks uit mooie trails van rond de 10-15 km, met diverse uitbreidingsmogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook zelf trails gaan lopen. Gps routes en navigatieapparatuur zijn aanwezig!

Meer info op de site van Loopwijzer

 

De opdracht aan Video2Web was een informatieve promotiefilm oer trailrunning te maken die van geïnteresseerde hardlopers deelnemers maakt. Wij hebben daarnaar gestreefd. Met advies, een op maat geschreven scenario, en het maken van de filmopnamen is deze promotievideo geproduceerd.

Deze promotiefilm ‘Trailrunnen in de Ardennen’ laat u kennismaken met de kwaliteit die Video2Web u gaat garanderen.

Wilt u uw product of evenement bekendmaken en aanprijzen? Video2Web maakt een opvallend sympathieke promo voor ieder budget. Informeer nu naar de mogelijkheden!

 

Promotievideo voor product of evenement

Wilt u uw product of evenement onder brede aandacht brengen via een promotievideo of promotiefilm, en daar een persoonlijke bijdrage aan leveren? Video2Web maakt video- en filmproducties naar uw wens, die u kunt delen op websites, verkoop sites, in een vlog, of gewoon direct aan uw contacten. Zoals deze promotievideo die wij maakten voor Loopwijzer over de Trailrunning trainingen die zij geven in 2016 in de Ardennen.

 

Video2Web Videoproducties

Het team van Video2Web bestaat uit Anja Robertus en Geert van Tol. Beiden hebben hun sporen verdiend in de professionele fotografie, en hebben zich sinds een aantal jaren verenigd om volwaardige, hoogkwalitatieve promotievideo’s te maken. Daarbij maken ze gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen, zoals een schouderstatief, drone-opnamen, en de beste videoapparatuur.

Zij gaan met u in gesprek en schrijven op basis van uw wensen een scenario, dat vervolgens aan u ter beoordeling wordt voorgelegd. De opnamen voor de videoproductie worden met u nauw afgestemd, omdat we weten dat uw tijd kostbaar is en praktisch ingepland moet worden. Het uiteindelijke productieresultaat zal ter goedkeuring met u doorgenomen worden, om te zorgen dat ú en ons team volledig achter de uiteindelijke videoproductie staan.

 

Anja Robertus is, naast één van de drijvende krachten achter Video2Web, al 24 jaar professioneel fotograaf voor diverse landelijke bladen, professioneel docent op diverse fotografie cursussen, en docent begeleider op fotografiereizen in Marokko, Spanje, Sri Lanka, en Nepal. Daarnaast is zij fervent Trailrunner!

 

Geert van Tol is reeds tijdens zijn opleiding Fotografie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als zelfstandig fotograaf aan de slag gegaan. Hij heeft veel voor publieks- en vaktijdschriften gewerkt. Specialisaties zijn vooral portret-  en evenementenfotografie, maar ook doet hij regelmatig mode- bedrijfs- en produktfotografie. Ook gaf hij les aan diverse scholen en kunstinstituten en geeft hij stadsrondwandelingen gecombineerd met fotoworkshops.

 

Sinds 2015 is hij met Anja Robertus videoproduktie bedrijf Video2Web begonnen, een all-round produktiebedrijf van korte films voor internet.