Video ‘Colored by War’ Expositie – Monica van Rijn

De tentoonstelling van 20 jaar kunstwerken van Monica van Rijn is vastgelegd in een video die indringend, en tegelijkertijd ontwapenend is. Met gesprekken in ongedwongen sfeer met familie, vrienden, en enthousiastelingen. U maakt kennis met, of raakt weer geraakt door, het kunstenaarschap van Monica van Rijn. Zoals zij zegt: ‘ het is een spel met woorden – Je ziet het in zwart/wit […], maar het verlies of weggaan van mensen in je leven hebben je, in een naoorlogs leven, je leven gekleurd…

Met korte interviews met bezoekers, en mensen uit haar naaste omgeving.

 

Videoreport of the opening of the overview exhibit of 20 years of Monica van Rijn’s paintings, book-objects and art safes and the preview of the interactive, monument of stories: ‘The Making of Colored By War’ from December 10-24, 2015

Passing of the torch to the next generation during preview of: “Colored By War” : A Monument of Stories” by visual artist Monica van Rijn.

 

http://www.coloredbywar.com

http://www.monicavanrijn.com

 

Video2Web heeft hierbij geassisteerd. Met advies, een op maat geschreven scenario, en het maken van de filmopnamen is deze reportage geproduceerd.

Deze reportage met korte interviews over de expositie ‘Colored by War’ laat u kennismaken met de kwaliteit die Video2Web u gaat garanderen.

Wilt u uw product of evenement bekendmaken of er een  reportage over maken? Video2Web maakt een opvallend sympathieke promo voor ieder budget. Informeer nu naar de mogelijkheden!

 

Promotievideo voor product of evenement

Wilt u uw product of evenement onder brede aandacht brengen via een promotievideo of promotiefilm, en daar een persoonlijke bijdrage aan leveren? Video2Web maakt video- en filmproducties naar uw wens, die u kunt delen op websites, verkoop sites, in een vlog, of gewoon direct aan uw contacten. Zoals deze promotievideo die wij maakten voor de expositie van Monica van Rijn ‘Colored by War’.

 

Video2Web Videoproducties

Het team van Video2Web bestaat uit Anja Robertus en Geert van Tol. Beiden hebben hun sporen verdiend in de professionele fotografie, en hebben zich sinds een aantal jaren verenigd om volwaardige, hoogkwalitatieve promotievideo’s te maken. Daarbij maken ze gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen, zoals een schouderstatief, drone-opnamen, en de beste videoapparatuur.

Zij gaan met u in gesprek en schrijven op basis van uw wensen een scenario, dat vervolgens aan u ter beoordeling wordt voorgelegd. De opnamen voor de videoproductie worden met u nauw afgestemd, omdat we weten dat uw tijd kostbaar is en praktisch ingepland moet worden. Het uiteindelijke productieresultaat zal ter goedkeuring met u doorgenomen worden, om te zorgen dat ú en ons team volledig achter de uiteindelijke videoproductie staan.

 

Anja Robertus is, naast één van de drijvende krachten achter Video2Web, al 24 jaar professioneel fotograaf voor diverse landelijke bladen, professioneel docent op diverse fotografie cursussen, en docent begeleider op fotografiereizen in Marokko, Spanje, Sri Lanka, en Nepal.

 

Geert van Tol is reeds tijdens zijn opleiding Fotografie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als zelfstandig fotograaf aan de slag gegaan. Hij heeft veel voor publieks- en vaktijdschriften gewerkt. Specialisaties zijn vooral portret-  en evenementenfotografie, maar ook doet hij regelmatig mode- bedrijfs- en produktfotografie. Ook gaf hij les aan diverse scholen en kunstinstituten en geeft hij stadsrondwandelingen gecombineerd met fotoworkshops.

 

Sinds 2015 is hij met Anja Robertus videoproduktie bedrijf Video2Web begonnen, een all-round produktiebedrijf van korte films voor internet.