Powerteam Communicatie

De leden van Powerteam Communicatie vertellen in deze promotievideo over hun drijfveren en afzonderlijke specialiteiten. Ze geven aan hoe deze variatie aan specialiteiten bij kunnen dragen aan het creëren van de juiste boodschap voor u en uw bedrijf. Powerteam Communicatie bestaat uit Anja (filmproductie), Birgitta (tekst en communicatie), Carla (fotografie), Gijs (illustratie), Machteld (training en coaching), Andréa (webdesign), en Gerbert Jan (apps ontwikkeling). Zij kunnen in samenwerking met u tot een voor beiden gewenst communicatie resultaat komen voor u en uw bedrijf.

 

Video2Web heeft voor Powerteam Communicatie deze promo video geschoten. Met advies, een op maat geschreven scenario, het maken van de filmopnamen, en de uiteindelijke productie.

Deze promotiefilm van Powerteam Communicatie laat u kennismaken met de kwaliteit die Video2Web u gaat garanderen.

Wilt u uw bedrijf of product bekendmaken en aanprijzen? Video2Web maakt een opvallend sympathieke promo voor ieder budget. Informeer nu naar de mogelijkheden!

 

Promotievideo voor bedrijf of product

Wilt u uw bedrijf of product onder brede aandacht brengen via een promotievideo of promotiefilm, en daar een persoonlijke bijdrage aan leveren? Video2Web maakt video- en filmproducties naar uw wens, die u kunt delen op websites, verkoop sites, in een vlog, of gewoon direct aan uw contacten. Zoals deze promotievideo die wij maakten voor Powerteam Communicatie over hoe zij bij kunnen dragen aan het verbeteren van uw boodschap.

 

Video2Web Videoproducties

Het team van Video2Web bestaat uit Anja Robertus en Geert van Tol. Beiden hebben hun sporen verdiend in de professionele fotografie, en hebben zich sinds een aantal jaren verenigd om volwaardige, hoogkwalitatieve promotievideo’s te maken. Daarbij maken ze gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen, zoals een schouderstatief, drone-opnamen, en de beste videoapparatuur.

Zij gaan met u in gesprek en schrijven op basis van uw wensen een scenario, dat vervolgens aan u ter beoordeling wordt voorgelegd. De opnamen voor de videoproductie worden met u nauw afgestemd, omdat we weten dat uw tijd kostbaar is en praktisch ingepland moet worden. Het uiteindelijke productieresultaat zal ter goedkeuring met u doorgenomen worden, om te zorgen dat ú en ons team volledig achter de uiteindelijke videoproductie staan.

 

Anja Robertus is, naast één van de drijvende krachten achter Video2Web, al 24 jaar professioneel fotograaf voor diverse landelijke bladen. Daarnaast is zij professioneel docent op diverse fotografie cursussen, en docent begeleider op fotografiereizen in Marokko, Spanje, Sri Lanka, en Nepal.

 

Geert van Tol is reeds tijdens zijn opleiding Fotografie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als zelfstandig fotograaf aan de slag gegaan. Hij heeft veel voor publieks- en vaktijdschriften gewerkt. Specialisaties zijn vooral portret-  en evenementenfotografie, maar ook doet hij regelmatig mode- bedrijfs- en produktfotografie. Ook gaf hij les aan diverse scholen en kunstinstituten en geeft hij stadsrondwandelingen gecombineerd met fotoworkshops.

 

Sinds 2015 is hij met Anja Robertus videoproduktie bedrijf Video2Web begonnen, een all-round produktiebedrijf van korte films voor internet.