Huiswerkinstituut: huiswerkbegeleiding met hart en ziel

 

Huiswerkinstituut Orbit biedt huiswerkbegeleiding door begeleiders die zich met hart en ziel inzetten om uw zoon of dochter beter te leren plannen en hun manier van leren te verbeteren, en zo tot betere leerprestaties te komen. In deze video van Video2Web leggen zij uit hoe zij begeleiden, wat de verwachtte resultaten zijn, en laten de reacties van de kinderen zien dat dit huiswerkinstituut het beste haalt uit de leerprestaties van uw kind.

 

Huiswerkinstituut Orbit

Laten de studieresultaten van uw kind te wensen over? Huiswerkinstituut Orbit is gevestigd in Amsterdam Zuid en geeft uw zoon of dochter tijdens de middelbareschooltijd écht persoonlijke aandacht.

Of de teleurstellende resultaten zich nu voordoen in één vak, of meerdere, de huiswerkbegeleiders van Orbit gaan ermee aan de slag. Misschien is het een gebrek aan belangstelling, zelfvertrouwen, of discipline. Of er bestaat om verschillende redenen achterstand in kennis en kunde.

Wij begeleiden hem of haar op zo’n manier dat uw kind het beste uit zichzelf haalt, hij of zij de manier van leren verbetert en anders leert plannen, en zo zijn of haar leerprestaties omhoog brengt.

In de wetenschap dat iedere scholier anders leert, stellen wij – met uw kind – een plan van aanpak op.

Kernwaarden: rust, maatwerk en structuur. Zo komen we samen tot een optimaal resultaat!

 

http://www.huiswerkinstituutorbit.nl

 

Video2Web videoproducties

Deze video is gemaakt door het tweemans bedrijf Video2Web, dat bestaat uit Anja Robertus en Geert van Tol.

Beiden hebben hun sporen verdiend in de professionele fotografie, en hebben zich sinds een aantal jaren verenigd om volwaardige, hoogkwalitatieve promotievideo’s te maken. Daarbij maken ze gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen, zoals een schouderstatief, drone-opnamen, en de beste videoapparatuur.

Zij gaan met u in gesprek en schrijven op basis van uw wensen een scenario, dat vervolgens aan u ter beoordeling wordt voorgelegd. De opnamen voor de videoproductie worden met u nauw afgestemd, omdat we weten dat uw tijd kostbaar is en praktisch ingepland moet worden. Het uiteindelijke productieresultaat zal ter goedkeuring met u doorgenomen worden, om te zorgen dat ú en ons team volledig achter de uiteindelijke videoproductie staan.

Wilt u dat uw huiswerkinstituut of onderwijsinstelling beter bekend wordt, niet alleen bij kinderen, maar ook bij ouders? Zodat uw doelgroep zich een beeld kan vormen waarom ze juist bij uw instituut onderwijs moeten gaan volgen? Video2Web videoproducties is gespecialiseerd in promotiefilms voor websites. Of het nu om een bedrijfsfilm, een instructiefilm, een trailer of een teaser gaat, u wilt graag een onlinevideo waarbij de boodschap van uw onderneming wordt overgebracht naar uw doelgroep. Video2Web adviseert, schrijft het scenario, filmt de opnamen, en produceert deze tot uw promo voor uw website.

Video2Web videoproducties maakt video’s die indruk maken, die sympathie opwekken, en die kinderen èn ouders doen besluiten dat ze bij ùw instelling meer informatie moeten gaan opvragen.

Vraag hier meer informatie aan over onze werkwijze en onze scherpe tarieven. Video2Web denkt met u mee!