VMBO school Het Element: profiel Mobiliteit en Transport

VMBO school Het Element in Amersfoort heeft door Video2Web.nl een korte video laten maken, die uitlegt wat het profiel: Mobiliteit en Transport inhoudt. Bedoeld voor leerlingen en hun ouders. Met deze promo video kan de school een goed beeld geven van dit technische VMBO profiel.

Mobiliteit en Transport is een techniekprofiel op het VMBO, waarin alles wat met vervoer te maken heeft in terug komt. Van sleutelen aan een brommer tot een route voor vrachtauto’s plannen, tot een motor van een auto repareren, tot een fietsband plakken. Als je graag dingen repareert, dan is deze richting voor jou. In deze korte film krijg je een indruk van de sfeer en wat er zoal gebeurd bij het M&T profiel.

Basisschoolleerlingen van groep 8, die het advies VMBO, hebben gekregen, staan voor een moeilijke keuze. Welke school moeten ze kiezen en welke richtingen/profielen zijn er allemaal in het VMBO onderwijs?

Het VMBO onderwijs is voor echte doeners en deze opleiding sluit naadloos aan op de MBO-vervolgopleiding. Er is een grote vraag naar vakmensen zodat je later verzekerd bent van een goede baan met een mooi salaris.