VMBO school HET ELEMENT – Profiel Dienstverlening en Produkten

VMBO school Het Element in Amersfoort heeft door Video2Web.nl een korte video laten maken, die uitlegt wat het profiel: Dienstverlening en Produkten inhoudt. Bedoeld voor leerlingen en hun ouders. Met deze promo video kan de school een goed beeld geven van dit brede en oriënterende VMBO profiel.

Dienstverlening en Produkten is een profiel op het VMBO, waar leerlingen niet gebonden zijn aan één sector of werkveld. Middels allerlei opdrachten leer je waar je goed in bent. Bij het Element ligt de nadruk op multimedia en het leren organiseren van evenementen.

De nadruk ligt op 2 smaken: creatief en sport.
Plannen, filmen, fotograferen, ontwerpen en bouwen en koken: het zijn allemaal skills die je nodig hebt voor het organiseren van een evenement. Je leert leiding geven, maar ook werken met excel. Deze korte film geeft inzicht in het D&P profiel.

Basisschoolleerlingen van groep 8, die het advies VMBO, hebben gekregen, staan voor een moeilijke keuze. Welke school moeten ze kiezen en welke richtingen/profielen zijn er allemaal in het VMBO onderwijs?

VMBO onderwijs is voor echte doeners en dit onderwijs sluit naadloos aan op MBO onderwijs.