CARLA AMSTERDAM
De winkel en webshop voor vrouwelijke mode

Carla heeft een unieke collectie jurken, voor iedere vrouw die zich vrouwelijk wil kleden, zowel op het werk als privé. Op 17 februari 2007 opende Carla haar winkel en maakte zij haar droom waar: een modezaak met alleen maar mooie jurken met de missie om de Nederlandse vrouw mooier en vrouwelijker te kleden.

Inmiddels laten vele vrouwen zich kleden door Carla. De meeste klanten komen voor een zakelijke outfit. Veel van deze vrouwen bekleden functies in het zakenleven. Zij zijn consultant, advocaat, manager, directeur, hoogleraar, leden van Raden van Bestuur, toezichthouders, docent, coach, ambassadeur. Zij zijn vaste klant en komen ieder seizoen hun garderobe aanvullen met mooie stuks. Daarnaast komen er veel vrouwen naar Carla voor de meer feestelijke jurken: voor een bruiloft, promotie, oratie, gala of première, een rode loper of een opening. Ook zij slagen bijna altijd! Klanten van Carla komen niet alleen uit Amsterdam en omgeving, Carla trekt vrouwen uit het hele land.

Zeker ook nadat Carla in april 2014 in NRC lux stond als een van de 40 beste kledingwinkels van Nederland. Bij deze keuze speelde een rol dat Carla uniek is in het aanbod van zakelijke en feestelijk jurken in het midden-hoge segment. Een jurk bij Carla kost tussen de 100 en 300 euro, met af en toe een uitschieter, zoals op dit moment een prachtige leren jurk van Set van 580 euro.

Als je de winkel binnenkomt zie en voel je dat het anders is, door het aanbod van jurken, de inrichting, de kleuren, de stoffen en door de aandacht die wij aan de klant besteden. Dat hier met veel liefde en aandacht een collectie wordt samengesteld, ieder seizoen weer, wordt meteen duidelijk. Verder vinden wij het belangrijk dat de sfeer in de winkel rustig en relaxt is. Bij Carla krijg je alle ruimte, wij dringen niets aan je op. Toch moet je niet verbaasd zijn als je met iets de deur uitgaat waarvan je van tevoren nooit had kunnen bedenken dat je zoiets zou uitkiezen. Ook heeft Carla accessoires zoals tassen, sieraden, sjaals en handschoenen.

Meer in de winkel, en op haar website: https://www.carlavoorvrouwelijkemode.nl

Dit is één van de twee korte promo’s die Video2Web voor CARLA Damesmode gemaakt heeft. CARLA gebruikt deze video’s op de sociale media, website en blogs.