VMBO school Het Element: profiel Bouwen, Wonen en Interieur

VMBO school Het Element in Amersfoort heeft door Video2Web.nl een korte video laten maken, die uitlegt wat het profiel: Bouwen, Wonen en Interieur inhoudt. Bedoeld voor leerlingen en hun ouders. Met deze promo film kan de school een goed beeld geven van dit technische VMBO profiel.

Bouwen, Wonen en Interieur is een techniekprofiel op het VMBO, waar leerlingen kennis maken met alle onderdelen van het bouwproces. Je leert hoe je een product van het begin tot het einde ontwikkelt, van ontwerpen tot uitvoeren. Met dit diploma leg je de basis om later als bijvoorbeeld metselaar, meubelmaker, schilder of timmerman aan de slag te gaan. Deze korte film geeft inzicht in het BWI profiel.

Basisschoolleerlingen van groep 8, die het advies VMBO, hebben gekregen, staan voor een moeilijke keuze. Welke school moeten ze kiezen en welke richtingen/profielen zijn er allemaal in het VMBO onderwijs? VMBO onderwijs is voor echte doeners en dit onderwijs sluit naadloos aan op MBO onderwijs. Er is heel veel vraag naar vakmensen, zodat je later verzekerd bent van een goede baan met ook een goed salaris.

Het Profiel Bouwen, Wonen en Interieur:
Voor echte aanpakkers: je hoeft het niet te kunnen, maar je moet het wel durven!